image
 |  2 14 Серпня 2020 | 11:53

Кандидатом у мери Миколаєва йде «слуга», яку назвали «корабельною сосною»

Голова громадської організації "Майбутнє Миколаєва" Тетяна Домбровська, яку голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко назвав "корабельною сосною", йде кандидатом у мери міста від СН.

Про це вона повідомила у ролику на YouTube.

"Я, як і кожен миколаївець, щодня бачу проблеми рідного міста: розбиті дороги, зграї бездомних собак, недоглянуті фасади, реклама наркотиків і багато іншого. Так само, як і вам, мені хочеться якісних змін.

Тому було прийнято непросте рішення - стати першою жінкою-мером міста Миколаєва. У мене є сильна команда, план дій, і ми сповнені рішучості зробити Миколаїв кращим, чистішим і безпечнішим", - цитує Домбровську "Інтерфакс-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині селян змушують платити за газ, якого немає

Наприкінці червня Домбровська разом із народним депутатом фракції "Слуга народу" Іриною Аллахвердієвою стала фігуранткою скандалу з "корабельною сосною".

Голова фракції СН у Верховній Раді Давид Арахамія і перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко під час візиту до Миколаєва обговорювали Аллахвердієву та Домбровську, не помітивши, що розмову записують.

"Загалом вона баба робоча, взагалі. Як корабельна сосна", - сказав Корнієнко, коментуючи Домбровську.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити