image
 |  11 5 Серпня 2020 | 18:32

Карантин веде до серйозних збитків, до розрухи, – водій волинської маршрутки

Доїхати в Луцьк, або ж виїхати з обласного центру автобусами, сьогодні 5 серпня, можна у будь-якому напрямку, – розповіла Суспільному директорка обласного підприємства автобусних станцій Інеса Корнейчук.

Директорка обласного підприємства автобусних станцій Інеса Корнейчук розповіла Суспільному, що розпоряджень про закриття автостанцій і заборону руху автобусів з обласного управління транспорту і зв’язку не надходило. Сьогодні всі автобуси міжміського та міжобласного сполучення вийшли у рейси згідно з графіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи їздить громадський транспорт від Луцька до Рівного?

"Про те, щоб не виїжджати у рейс перевізник не повідомляв", - розповів водій автобуса «Нововолинськ-Рівне» Іван Волинець. Сидячі місця в автобус усі розкуплені. Стоячих пасажирів чоловік не бере, каже, що їх і немає зараз. Сьогодні зранку на рейс диспетчер автостанції видала путівку. Про заборону виїзду та виїзду ніхто не попереджав, – каже водій.

Водії і перевізники хочуть працювати, каже Олексій Хільчук. Він везе пасажирів із Ковеля у Тернопіль. Карантин веде до серйозних збитків, до розрухи, - каже чоловік.

Детальніше – у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити