image
 |  5 22 Липня 2020 | 18:52

Карма: громадянин Ізраїлю поплатиться на Волині за жорстоке вбивство, скоєне 20 років тому

Громадянина Ізраїлю на Волині судитимуть за вчинення 20 років тому вбивства з особливою жорстокістю, – інформують у прокуратурі Волинської області.

Ковельська місцева прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення громадянином Ізраїлю у липні 1994 року з корисливих мотивів убивства з особливою жорстокістю. 

Слідство встановило, що підозрюваний, перебуваючи на території Республіки Польща, за попередньою змовою з двома іншими особами вчинив розбійний напад на громадянина України. Вони відібрали у потерпілого автомобіль, який згодом продали, його ж самого вивезли у ліс, де у безлюдному місці прив’язали до дерева й залишили, позбавивши можливості звільнитись. Чоловік помер, страждаючи, від виснаження організму. 

Двоє зловмисників ще у 1996 році були засуджені за вчинення цього злочину й уже відбули покарання. 

Третій спільник виїхав із України в Ізраїль та перебував у розшуку з 1995 року. За цей час прокуратура неодноразово зверталася до компетентних органів іноземної держави з клопотанням про його видачу (екстрадицію), які, на жаль, не були задоволені.

За кордоном він встиг отримати нове громадянство, одружитися і от через понад два десятки років вирішив навідатися до родичів в Україну, де його і затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Кривош здався сам! А шоу з вибухом було біля порожнього автобуса (ВІДЕО)

Підозрюваний перебуває під вартою та невдовзі постане перед судом. 

Покарання, яке йому загрожує – аж до довічного позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити