image
 |  13 31 Жовтня 2020 | 17:34

Карма: Скандально відомого комуно-комсомольця з Луцька знову відлупцювали (ФОТО, ВІДЕО)

Скандально відомий комуніст із Луцька, глава білоруської громади "Сябри Волині" Михайло Кононович, ввечері, 28 жовтня, був побитий в центрі Києва. Група невідомих, розпорошивши сльозогінний газ, завдала кілька ударів по голові та по корпусу чоловіка.

Кононович вважає, що за нападом стоять українські спецслужби.

Інцидент стався поблизу телестудії "Магнолія ТВ", де він брав участь у дебатах з політологом Яніною Соколовською.

"Після ефіру на мене напали. Кричали: "Білорус ох**в!" Їду до лікарні", − повідомив у соцмережі Михайло Кононович.

Після нападу він викликав "швидку", яка забрала його в лікарню, де медики зафіксували побої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вірменія просить Путіна допомогти у «забезпеченні безпеки»

Як повідомляло раніше інтернет-видання "Під прицілом", відомі своєю антиукраїнською позицією луцькі брати-комуністи Олександр та Михайло Кононовичі знову відзначився черговою скандальною заявою, заявивши, що "бути задньопривідними набагато безпечніше, ніж комунастами". Можна роздумувати над тим, що вочевидь брати-близнюки уже стомилися отримувати на горіхи через свої відверті маніпуляції та провокації і вирішили приєднатися до лав ЛГБТ-спільнот, аби мати захист від правоохоронців.

Також, у день 140-ої річниці народження радянського керівника Йосипа Сталіна заборонена Комуністична партія України провела в Києві "науково-практичну конференцію" на тему: "І. В. Сталін і революційне перетворення світу". Взяв участь у конференції і скандальний комуніст з Луцька Михайло Кононович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусів збираються жорстко карати за «незаконне використання прапорів»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити