image
 |  2 21 Грудня 2018 | 16:48

Пообіцяли, що з наступного року запрацює електронний квиток у міському транспорті

Директор КП «Луцькелектротранспорт» пообіцяв, що «картку лучанина» запровадять уже в наступному році.

Про це розповів керівник КП «Луцькелектротранспорт» Володимир Пуц під час сесії Луцькради, 21 грудня.

Зокрема, депутат від фракції ВО «Свобода» Андрій Білан запитав, коли планують запровадити «картку лучанина»?

«Навантаження від діяльності КП «Луцькелектротранспорт» на бюджет міста в наступному році становитиме до 100 мільйонів гривень, це передбачено 45 на компенсацію пільгового перевезення пасажирів, та 60 мільйонів на програму співфінансування по придбанню нових тролейбусів, але зважаючи на ці всі витрати, чи планується в наступному році запровадження «картки лучанина», яка сприятиме введенню електронного обігу готівки в міському транспорті та частково зменшить суму передбачену на компенсацію пільгового проїзду» - поцікавився депутат.

У свою чергу, директор КП «Луцькелектротранспорт» так і не зміг дати чіткої відповіді про приблизну дату запровадження електронної системи у транспорті.

«Якщо хтось думає, що електронний квиток зменшить навантаженість на місцевий бюджет, то він дуже помиляється, бо ФОП ніхто не відміняв, електропостачання та обслуговування теж. Для того, щоб визначити оператора, організований конкурс, який триватиме до 31 січня і переможець повинен погодитися з умовами, які прописані у положенні. Планується укладати тристоронній договір між оператором електронних систем, замовником та перевізником. Тож поки сказати коли буде електронна система точно я не можу», – говорить Володимир Пуц.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишків може отримати тролейбусне сполучення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити