image
 |  0 21 Грудня 2017 | 06:45

Картку лучанина можуть запровадити на початку 2018 року

Картку лучанина, яка допоможе впорядкувати проїзд пільгових категорій населення у громадському транспорті, планують запустити у березні 2018 року.
Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 20 грудня, - повідомляють Волинські Новини.
Під час обговорення проекту бюджету міста на 2018 рік член комісії Павло Данильчук поцікавився, чи будуть у місті впроваджувати картку лучанина.
Радник міського голови Ігор Поліщук розповів, що нещодавно заступник міського голови працював у місті Мукачеве, де вже впроваджена в життя картка жителя міста «Ощадбанком».
У Луцьку наразі працюють з «Ощадбанком» та «ПриватБанком» і початок реалізації проекту припадатиме, з його слів, на лютий-початок березня.
В інших містах, де такі проекти реалізовані, вивчають можливі недоліки. Наприклад, у Мукачевому в автобусах встановили турнікети і якщо заходить, до прикладу, мама з дитячим візком, це створює їй незручності. Тому припрацьовують найбільш оптимальний варіант для міста і лучан, щоб у березні приступити до реалізації проекту.
Перед початком реалізації проекту обіцяють організувати круглий стіл.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити