image
 |  9 11 Грудня 2017 | 17:59

Катастрофа під Смоленськом: у Польщі заявили про докази вибухів на борту літака

Міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич заявив, що під час роботи комісії з розслідування Смоленської авіакатастрофи були знайдені докази, які вказують на два вибухи на борту президентського літака ТУ-154М, який розбився 10 квітня 2010 року під Смоленськом (РФ).
Про це 11 грудня 2017 року повідомляє сайт «PБК-Україна».
Мацеревич підкреслив, що комісія Єжи Міллера, яка займалася розслідуванням Смоленської катастрофи при попередньому уряді, фальсифікувала дані отриманих експертиз, намагаючись не допустити поширення версії про вибух.
Ми маємо експертизу, вона збереглася в матеріалах комісії Міллера. І ми можемо підтвердити, що очевидним чином були ідентифіковані два вибухи. Вони точно описані: їх діаметр і місце виникнення, - сказав Мацеревич.

Нагадаємо, в кінці серпня в прес-службі МЗС Польщі заявили, що заступник міністра закордонних справ Польщі з питань східної політики Бартош Ціхоцький вручив послу Росії Сергію Андрєєву дипломатичну ноту і висловив стурбованість з приводу перешкод при доступі до місця Смоленської катастрофи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити