image
 |  2 25 Вересня 2018 | 19:30

Керівництво Укравтодору привласнило понад 30 мільйонів гривень держкоштів

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю спільно з Головним слідчим управлінням Служби безпеки викрили на привласненні державних коштів посадовців Державного агентства автомобільних доріг.
Про це повідомляє прес-служба СБУ.
Зазначається, що наразі перевіряється факт, коли один із керівників агентства сприяв у перемозі під час публічних закупівель з розробки проектної документації підконтрольному приватному підприємству.
Повідомляється, що оперативники СБУ задокументували, що внаслідок "допомоги" чиновника комерсанти протягом 2017-2018 років перемогли на відкритих торгах на загальну суму понад 30 мільйонів гривень.
 Встановлено, що посадовець перед призначенням на керівну посаду Укравтодору входив до топ-менеджменту цього приватного підприємства.

Як повідомлялось, за підрахунками Укравтодору, для капітального ремонту всіх доріг, які сполучають населені пункти по всій території України, необхідно виділити 2 трильйони гривень.
У держбюджеті на 2018 рік 44 млрд гривень закладено на ремонт доріг (з них 32,6 млрд гривень - бюджет Державного дорожнього фонду).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через страйк на українсько-польському кордоні виникли черги

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити