image
 |  5 6 Серпня 2020 | 16:36

Керівник кіберполіції приховав в декларації будинок на Оболоні вартістю 7,5 мільйонів

Начальник Департамент кіберполіції Національної поліції полковник Олександр Гринчак не задекларував житлову нерухомість в Києві, що коштує на ринку від 7,5 млн грн. Житло оформлено на матір поліцейського – Людмилу Гринчак, що не мала відповідних доходів для її купівлі.

Про це йдеться в матеріалі Василя Бідуна для «Слідство. Інфо».

Олександр Гринчак працює в структурі Міністерства внутрішніх справ з 1995 року. Останні роки він був першим заступником начальника Департаменту кіберполіції НПУ України, а потім очолив його.

В поданих деклараціях поліцейський вказав, що користується чужою квартирою. А також він їздить Lexus GX 460 2016 р.в., що належить його батьку Василю Гринчаку. На вторинному ринку таке авто нині коштує 1,2 млн грн. Дружина поліцейського також їздить не на власному авто, а своєї матері – Валентини Тетериної. Це Lexus RX 350 2012 р.в. вартістю 700 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Щоправда, доходи батьків не підтверджують можливість придбати такі авто.

Крім того, на матір полковника Гринчака – Людмилу Гринчак, оформлена віллета в столичному котеджному містечку «Італійський квартал» на Оболоні. Вілетта – це двоповерховий будинок на дві сім’ї з горищем.

Будинок Кримчаків, біля якого припарковане авто дружини поліцейського

В 2016 році Людмила Кримчак купила таке житло площею 221 кв м. До 2020 року Олександр Гринчак декларував матір як члена родини, але нерухомість в котеджному містечку не вказував. Нині таке житло коштує біля 7,5 млн грн.

За минулий рік Олександр Грінчак задекларував 471 тис грн. зарплати, а його дружина Тетяна Грінчак – 120 тис грн. подарунку від своєї матері.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити