image
 |  0 5 Жовтня 2020 | 13:12

Керівник колонії порвав і викинув $1200 хабара (ФОТО)

У Миколаєві при затриманні одного з керівників ДУ "Одеська виправна колонія № 14" під час одержання неправомірної вигоди посередник розірвав та викинув доларові купюри.

Посадовця пенітенціарної служби затримали слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаєві, повідомляє пресслужба ДБР.

Тікаючи, посередник перервав та викинув купюриТікаючи, посередник перервав та викинув купюриДБР затримало посадовця пенітенціарної служби при спробі отримання хабараДБР затримало посадовця пенітенціарної служби при спробі отримання хабара

За попередньою інформацією, посадовець вимагав та одержав через посередника неправомірну вигоду у сумі $1200 від родича засудженого, який відбуває покарання у зазначеній установі, за позитивне вирішення питання щодо його умовно-дострокового звільнення.

У неділю 4 жовтня службову особу держустанови затримали, а також провели обшук автомобіля та службових приміщень виправної колонії. Предмет неправомірної вигоди вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заїхав між двох стовпів: поліція розповіла деталі «п'яної» ДТП у Луцьку (ФОТО)

Під час передачі хабара правоохоронці намагалися затримати посередника. Однак, чоловік кинувся навтіки, дорогою переривав та викидав купюри.

У разі доведення вини затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Одеська обласна прокуратура. Оперативний супровід – Управління СБУ в Одеській області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити