image
 |  11 4 Червня 2021 | 15:45

У Погуляйка проігнорували конференцію Асоціації фермерів та приватних землевласників Волині

Керівники виконавчої влади області, яку на Волині очолює Юрій Погуляйко, проігнорували 28-му конференцію Асоціації фермерів та приватних землевласників Волині. Мабуть, у них зовсім інші наміри та пріоритети…

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук перший заступник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук (ВО "Свобода").

"Взяв участь у роботі вже 28-ї конференції Асоціації фермерів та приватних землевласників Волині, проведення якої запланували у приміщенні Комбінату хлібопродуктів №2. І не випадково, адже колектив цього підприємства держрезерву своє майбутнє вбачає у співпраці саме з волинськими фермерами, яких об’єднує Асоціація. Прикро, що до думки фермерів не дослухається влада Зеленського, яка збирається виставляти на продаж українську землю. Хоча в умовах, коли Україна веде кровопролитну війну з російським агресором, це неприпустимо. Попри улесливі обіцянки центральної влади, це призведе до фактичної втрати землі багатьма українцями і до їх новітнього закріпачення. Волинська обласна рада ще в минулій каденції підтримала таку позицію фракції ВО «Свобода» та виступила проти продажу землі сільгосппризначення", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартира, автівка та зарплата: що у декларації нової заступниці голови Волинської ОДА

"Вислухавши найбільш нагальні та болючі проблеми, які непокоять сьогодні волинських фермерів, висловив їм свою підтримку. Готовий і надалі спільно відстоювати їх права та інтереси, як ми це робили під час багатьох попередніх акцій, які організовувала Асоціація. Про свою підтримку Асоціації та наміри подальшої співпраці заявив також на конференції заступник голови Луцької районної ради, побратим Сергій Сівак. От лишень керівників виконавчої влади відповідного рівня на ній ми так і не побачили. Мабуть, у них зовсім інші наміри та пріоритети…" - додав Юрій Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити