image
 |  5 2 Червня 2018 | 07:12

Керівників медичних закладів Волині обиратимуть за новим порядком

Волинська обласна рада прийняла новий «Порядок проведення конкурсу на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області».
Відповідне рішення було ухвалене на останній сесії Волиньради, - інформує «ВолиньUA».
Згідно з новим порядком, для проведення конкурсу обласна рада утворює постійно діючу конкурсну комісію. До її складу входять по 3 представники:
– обласної ради (на постійній основі);
– громадських об’єднань із питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (терміном на 1 рік);
– трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу (залучаються до складу конкурсної комісії для кожного закладу окремо).
Кількість членів конкурсної комісії становитиме 9 осіб; для новостворених закладів охорони здоров’я – 6 осіб (без представників колективу).
Представники громадських об’єднань (за умови їх реєстрації не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) визначаються рішенням постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити