image
 |  0 4 Березня 2018 | 08:35

Керівників виконавчих служб Волині та Львівщини звільнили через несплату аліментів

Міністр юстиції Павло Петренко заявив про звільнення керівників управлінь державної виконавчої служби теруправлінь юстиції Волинської та Львівської областей за неефективну роботу у напрямку стягнення заборгованостей зі сплати аліментів.


Про це пише 4 березня 208 року "Укрінформ".


Про це він сказав журналістам у п'ятницю після селекторної наради щодо засідання робочої групи з координації, моніторингу та контролю за виконанням органами державної виконавчої служби України рішень про стягнення аліментів, - повідомляє кореспондент "Укрінформу".
Читайте також: Аліментні “хвости” тягнуться за 62 тисячами українців більше року

«Ми зараз бачимо або професійність, або непрофесійність державних виконавців і їхніх керівників. І для мене це важливо, тому що я буду продовжувати приймати кадрові рішення. Сьогодні було звільнено двох керівників обласних виконавчих служб Львівської області та Волинської за непрофесійну роботу в напрямку виконання даного проекту (стягнення заборгованостей зі сплати аліментів - ред.)», - заявив Петренко.

Нагадаємо, що нещодавно звільнили також начальника управління юстиції на Волині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити