image
 |  11 7 Вересня 2022 | 22:31

Керівництво «Ковельтепла» підозрюють у махінаціях

Антимонопольний комітет України зайнявся перевіркою діяльності місцевого комунального підприємства, адже побачив ознаки порушення законодавства.

Про це пише Ковель медіа.

Підприємству теплових мереж «Ковельтепло», яким уже багато років керує Почесний громадянин міста Ковеля, міський голова у 1998-2002 роках Володимир Бойко, закидають зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг з постачання теплової енергії шляхом безпідставної видачі технічних умов на встановлення вузлів розподільного обліку теплової енергії та встановлення вимог розроблення та погодження проєктної документації.

Про це повідомляє у листі голова Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (м. Львів) Андрій Кашнікович.

Одним словом, невже черговий «шахер-махер», за який платять мільйони наші ковельчани з власних гаманців?!

А я то думаю, чому перший заступник міського голови Тарас Яковлев на останній сесії міськради так перед депутатами дуже багато говорив, хвалив «Ковельтепло»? Може, має якийсь «інтерес»?

Чому заохочують все більше й більше бюджетних грошей виділяти на господарство тепловиків, яке запідозрили у зловживаннях?

На останньому сесійному засіданні пан Яковлев переконував у необхідності виділяти бюджетні гроші для ПТМ «Ковельтепло» модними словами: «модернізація», «енергоефективність», «оптимізація».

А може все банально просто – махінації?

Як голова експертної групи з проведення антикорупційних експертиз Громадської ради при Ковельському міському голові, очікую відповіді від перших осіб міської влади!  - написав Володимир Косцьов’ят.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити