image
 |  2 14 Липня 2022 | 10:53

Керівництво луцького підприємства забирає у ЖКП будинки

Заступник директора луцького ЖКП №3 Олександр Мартинюк допомагає виводити будинки з обслуговування ЖКП №2 та створювати нові ОСББ.

Про це редакцію «ВолиньUA» інформують лучани.

Так Олександр Мартинюк в позаробочий час активно допомагає ексдиректору ЖКП №2 Володимиру Рижику виводити багатоквартирні будинки з обслуговування ЖКП №2 в ОСББ.

Володимир Рижук десяток років очолював ЖКП №2. Луцька міська рада не продовжила контракт, маючи зауваження щодо його роботи на підприємстві.

На сьогоднішній день, Рижук влаштувався працювати у приватну управлінську компанію «Місто для людей». Крім основної роботи, у планах у колишнього очільника ЖКП №2 досить амбітні: стати управителем як мінімум в кількох багатоповерхівках після створення там ОСББ. Для цього, розповідають, здійснюється агітація лучан щодо виходу з обслуговування комунальних підприємств Луцька. У цій справі Володимиру Рижуку активно допомагає Олександр Мартинюк. Мотиви таких дій менеджера ЖКП №3 невідомі. Очевидно, в нього є певний особистий інтерес?

Як розповіли лучанани, що Володимир Рижук очолює ОСББ у будинку на проспекті Волі, де веде свою діяльність ЖКП №3. Якихось кардинальних відмінностей у якості надання послуг жителі так і не помітили. Тільки за дивних обставин, багатоквартирні будинки з комерцією на перших поверхах, відійшли від утримання комунальним підприємством під ОСББ, де управляє Рижук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити