image
 |  5 23 Грудня 2019 | 11:46

Кілер зі Львова вбив понад 30 кримінальних авторитетів

Liga.net публікує розслідування “кар’єри” львівського кілера Володимира Марко на прізвисько Біба, який вбив десятки кримінальних авторитетів.

Про це пише News Lemberg із посиланням на Liga.net.

Львів’янин Володимир Марко на прізвисько Біба загинув при затриманні сім років тому. До цього він встиг ліквідувати більше 30-ти кримінальних авторитетів зі всього колишнього СРСР.

Усі ці роки слідство у справі Біби триває. Слідчим вже вдалося встановити його причетність до десятків убивств представників ОЗУ і вищих державних чиновників.

Посмертного вироку Володимиру Марко винесено не було, але у правоохоронців достатньо підстав стверджувати, що виконавцем вбивств губернатора Львівської області Степана Сенчикова і співзасновника Укргазбанку Віктора Рибалка (обидва злочини здійснені в 2005 році) був саме Біба (Марко).

В поле зору Головного слідчого управління МВС Біба потрапив в 2012 році, після невдалого замаху на львівського кримінального авторитета Володимира Дідуха (прізвисько – Вова Морда). За офіційною версією, восени того ж року, під час спроби затримання, Біба покінчив життя самогубством.

Було встановлено, що з 1989 по 2012 роки Біба зробив десятки замахів. Деякі співрозмовники LIGA.net з числа правоохоронців, говорять про 70-80-ти вбивствах. Це означає, що львів’янин поставив рекорд по результативності та тривалості кілерської кар’єри серед усіх найманих вбивць пострадянського простору.

Для порівняння, найвідоміший кілер Росії 90-х, Олександр Салонік орудував п’ять років і встиг зробити близько 20-ти вбивств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ківерцях засудили матір, яка погубила немовля: дали реальний термін

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити