image
 |  2 4 Грудня 2019 | 22:47

Кількість постраждалих під час пожежі в одеському коледжі зросла до 25 (ФОТО)

В лікарнях Одеси перебувають 25 осіб, які постраждали під час пожежі у коледжі – 15 учнів і 4 співробітники коледжу, а також 6 співробітників ГУ ДСНС в Одеській області. Наразі ведеться пошук низки учнів і співробітників коледжу, які зникли безвісти.

Про це повідомляють на офіційному сайті Одеської міської ради.

"Станом на 17-у годину в стаціонарах лікарень міста знаходяться 25 осіб, які постраждали в результаті пожежі: 15 учнів коледжу, 4 співробітники коледжу і 6 співробітників ГУ ДСНС в Одеській області. Всім пацієнтам надається кваліфікована медична допомога, постраждалих забезпечено необхідними медикаментами і препаратами крові", – сказано у повідомленні.

Там також уточнили, що внаслідок пожежі загинула студентка коледжу, яку було доставлено ​​у важкому стані і яка померла в МКЛ №1.

Зазначається, що зараз ведеться пошук низки учнів і співробітників коледжу, з якими досі не вдається встановити зв’язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учні стрибали з вікон на авто: в Одесі горить коледж

Як нагадує ZIK, сьогодні в Одесі близько 10:00 сталася масштабна пожежа на третьому поверсі будівлі, що на розі вулиць Пушкінської та Троїцької (відома як архітектурний пам’ятник "Прибутковий будинок Асвадурова"). Зокрема, займання сталося у приміщенні економічного коледжу, який там розміщено. Вогонь поширився на 700 м. кв.

Попередньо повідомлялося про 10 потерпілих. Пізніше у Нацполіції Одеської області уточнили, що внаслідок пожежі було госпіталізовано 22 особи, з яких одна жінка померла.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити