image
 |  198 22 Червня 2024 | 13:49

Кількість працюючих в Україні магазинів перевищила довоєнний показник

За підсумками першого кварталу поточного року кількість працюючих в Україні магазинів перевищила довоєнний показник. Принаймні так говорять гравці ринку комерційної нерухомості. Зокрема про це розповів менеджер проектів комерційної нерухомості Retail&Development Advisor Олег Клопов на VII Міжнародній спеціалізованій виставці індустрії рітейлу та комерційної нерухомості RAU EXPO 2024, пише zagorodna.com.

Відповідно до даних RDA, динамічне зростання кількості магазинів відбувалося з середини 2023 та на початку 2024-го. При цьому активно росли мережі формату one dollar store, продуктові ритейлери, а також сегменти drogerie/pharmacy та fast-fashion.

Особливо варто відзначити відкриття міжнародних мереж: черги у Half Price, H&M та Zara. Багато ТРЦ дочекалися повернення улюблених брендів, після якого помітили приріст трафіку до 30%, особливо в перший місяць після відкриття. А лідером регіонального розвитку в Україні в цей період виявився польський бренд Sinsay, який вже відкрив 35 магазинів за межами Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:У Володимирі скасували картки на користування ліфтом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити