image
 |  0 7 Грудня 2019 | 22:34

Кількість виявлених жертв внаслідок пожежі у коледжі Одеси зросла до 7 осіб

Рятувальники виявили тіла ще двох осіб під час розбору завалів у приміщенні будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, де 4 грудня сталася пожежа.

Джерело: пресцентр Держслужби з надзвичайних ситуацій, відділ комунікації поліції Одеської області

Деталі: За даними відомства, таким чином кількість загиблих внаслідок пожежі збільшилася до 7 осіб.

"Станом на 18:10 знайдено ще двоє загиблих. Проводиться їх огляд судово-медичним експертом та ідентифікація", - повідомили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна пожежа в Одесі: є перші підозрювані

"Постраждала 31 особа, у лікарнях залишаються 10 осіб. За інформацією Нацполіції, доля 10 осіб залишається невідомою. Станом на 19:00 7 грудня продовжуються заходи щодо ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної із пожежею", зазначили у ДержНС.  

Як нагадує "УП", вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3 поверсі виникла пожежа. 

Станом на ранок 7 грудня загиблими вважалися 5 осіб, 17 постраждалих залишалися у лікарнях, доля 10 людей була невідомою.

У поліції Одеської області повідомили, що в кримінальному провадженні за фактом пожежі у коледжі готуються повідомлення про підозру двом особам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити