image
 |  0 16 Вересня 2019 | 16:41

Кіндера звинувачують в махінаціях з тендером?

Державна аудиторська служба України виявила порушення з боку ковельської міської влади під час проведення тендеру на реконструкцію вулиці Відродження.

Про це пише Район Ковель.

Управління західного офісу Держаудитслужби у Волинській області здійснило моніторинг закупівлі по об’єкту «Реконструкція вул. Відродження (від перехрестя вул. Варшавська до житлового будинку №4) в м. Ковелі Волинської області». Згідно висновку від 14 серпня 2019 року, управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради було неправомірно обрано та застосовано переговорну процедуру закупівлі.

Цей аукціон проведено ще торік – у липні. У «двобої» між турійським ТОВ «АМіЛа» та ПрАТ «Ковельське ШБУ-63» переможцем стала ковельська фірма. Сума контракту становить 9 млн 931 тис. 962 грн.

Читайте також: Лучанин на зупинці виявив несподіваний сюрприз (ФОТО)

Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства звернулося з позовом до Управління західного офісу Держаудитслужби у Волинській області про визнання протиправним та скасування висновку про результати моніторингу.

Волинський окружний адміністративний суд прийняв позовну заяву до розгляду та відкрив провадження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити