image
 |  2 8 Серпня 2022 | 17:14

Китай продовжив військові навчання поблизу Тайваню

У понеділок китайські військові повідомили про нові навчання неподалік від Тайваню, сигналізуючи, що активність навколо острова триватиме після серії навчань, що почалися після візиту спікерки Палати представників США Ненсі Пелосі.

Про це йдеться в публікації агентства Bloomberg, повідомляє "Європейська правда".

У понеділок Народно-визвольна армія Китаю провела протисубмаринні та морські ударні навчання в "повітряному та морському просторі поблизу острова Тайвань", йдеться в заяві командування Східного воєнного округу.

У заяві не уточнюється, де саме проходили навчання і чи були вони частиною безпрецедентної чотириденної серії навчань навколо Тайваню, які мали завершитися в неділю.

Водночас, у неділю Управління морської безпеки Китаю (MSA) повідомило про старт військових навчань в Бохайському морі з 8 серпня по 8 вересня, та інших навчань у Жовтому морі з 7 по 15 серпня.

Міністерство оборони Тайваню окремо заявило, що в понеділок виявило китайські військові літаки та військові кораблі навколо острова.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити