image
 |  0 23 Лютого 2021 | 17:33

Ківерцівська міськрада відхрещується від продажу адмінбудівлі у центрі міста

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській області виставило на аукціон адміністративну будівлю загальною площею 346,9 кв.м. за адресою м.Ківерці вул. Незалежності, 18, яке знаходилось у власності Головного управління статистики у Волинській області.

Про це пише Ківерцівська міськрада.

Майно, яке продавалось Регіональним відділенням фонду державного майна України через аукціон, а саме адміністративна будівля, перебувало у державній власності.

Ківерцівська міська рада може приймати рішення про продаж лише щодо майна, яке знаходиться у комунальній власності Ківерцівської міської територіальної громади. Станом на сьогодні, міська рада здійснює усі можливі, згідно чинного законодавства України, заходи щодо передачі державного майна, яке знаходиться на території громади, у комунальну власність Ківерцівської міської територіальної громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині ввели план перехоплення через «викрадене» авто

Наголошуємо, що Ківерцівська міська рада не має жодного відношення до продажу адміністративної будівлі, що знаходиться за адресою: м.Ківерці, вул. Незалежності,18.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити