image
 |  4 20 Листопада 2019 | 21:07

Ківерцівські бібліотекарі радіють надходженням від програми «Українська книга»

До бібліотек Ківерцівської центральної бібліотечної системи надійшли нові книги за державними програмами «Українська книга» та «Щодо здійснення придбання україномовних книг для поповнення фондів публічних бібліотек».

"Ківерцівська районна бібліотека отримала 250 примірників книг світової та української класики на 25,5 тис гривень. Наразі ми їх опрацьовуємо. Це україномовні книги, видані протягом 2018 – 2019 років, які за цільовим призначенням належать до науково-популярних, довідкових, літературно-художніх чи громадсько-політичних.

Створюємо електронний каталог, щоб люди мали змогу вибрати там собі книгу. Це зручно і по-сучасному. В подальшому нові видання отримають книгозбірні ОТГ, сіл та селищ району.

Всі люблять казати, що усіх книжок на світі не прочитаєш. Але цього і не треба. Можна читати лише те, що подобається і те, що корисно. Книга розвиває уяву, збагачує внутрішній світ. Хороша книга не залишить вас байдужим. Отже, запрошуємо шанувальників відвідувати бібліотеки, цікавитися новинками", - розповідає директор Ківерцівської ЦБС Любов Михальчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книги та солодощі за гранату: у Луцьку керівник поліції подякував школярам (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити