image
 |  7 3 Червня 2023 | 11:53

Киянка запропонувала перенести Patriot на захід країни, бо хоче виспатися

Мешканка Києва у соцмережах звернулася до людей та розповіла їм про свою власну ідею стосовно того, як захистити столицю від постійних російських ракетних атак.

На її думку, окупанти перестануть бити по місту, якщо з нього прибрати зенітно-ракетні комплекси Patriot, – пише Інформатор.

Про це вона заявила у своїй Insta-сторіс, фрагмент якої почав ширитися соцмережами. Вона додала, що системи нібито варто перемістити на захід України.

Жінка запропонувала забрати ЗРК “хоча б на тиждень”. Ймовірно, вона вважає, що якщо змінити регіон, в якому розташовані Patriot, то зміниться і стратегія російських терористів.

“НІЧОГО ОСОБИСТОГО. ПРОСТО ВИСПАТИСЯ. НЕХАЙ НЕ ПОСПЯТЬ ТРОШКИ ВОНИ (ЖИТЕЛІ ЗАХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ – РЕД.), А ТО ВОНИ ЯКОСЬ СПОКІЙНО ПОЧУВАЮТЬСЯ”, – ЗАЯВИЛА УКРАЇНКА.

Водночас вона сподівається, що такі висловлювання не принесуть їй проблем. Зокрема, боїться, що до неї можуть “завітати” представники Служби безпеки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов різко відповів одіозному Бужанському через відмову перейти на українську

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити