image
 |  0 19 Січня 2020 | 18:12

«Класика»: у Сумах затримали чоловіка, який влаштував стрілянину по вікнах тещі

У Сумах чоловік із рушниці влаштував стрілянину по вікнах тещі, його затримали.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

У поліції зазначили, що ніхто з мешканців будинку не постраждав, а на затримання порушника, який втік із місця інциденту на автомобілі, були зорієнтовані наряди поліції.

Як пише 112.UA, cтрільця затримали неподалік власного будинку, він мав при собі мисливську рушницю та перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

"Про те, що біля її двору зять стріляє з рушниці, вчора на лінію 102 телефоном повідомила 84-річна жителька обласного центру... Після приїзду правоохоронців з’ясувалось, що порушник із місця пригоди втік. Оглянувши будинок, поліцейські виявили пошкоджене пострілами пластикове вікно заявниці. Сама жінка пояснила, що мешкає в будинку разом із сином. Ввечері до них приїхав чоловік доньки. При собі мав рушницю. Був збуджений. До того ж перебував у стані алкогольного сп’яніння. Пояснив, що шукає дружину, а потім влаштував сварку", - повідомляють правоохоронці.

За словами в.о. начальника Сумського відділу поліції Тетяни Якименко, син заявниці попросив його піти, що дуже розлютило чоловіка.

"Він почав погрожувати тещі й зробив декілька пострілів з рушниці в повітря та в напрямку її будинку. Після чого поїхав", - додали у поліції.

За фактом інциденту у поліції вже відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство". Затриманому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп від «Слуги народу» вирішив «зробити операцію» просто у Верховній Раді: це зняли на відео

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити