image
 |  2 30 Січня 2020 | 11:51

Книга, яку ви маєте встигнути прочитати: «Цивілізація. Як Захід став успішний»

Пропонуємо Вашій увазі літературу для читання від ВГО «Сокіл» Волинь.

Свята уже пройшли, а ми продовжуємо знайомити вас з книгами, що варті уваги. Отож, зараз ми пропонуємо вам працю Ніла Фергюсона «Цивілізація. Як Захід став успішний», що відкриє для вас фрагменти становлення і панування Заходу у світі в останні 500 років, а також чому Захід віддасть свою вершу країнам Сходу в наступні століття.

✔️ ПРО ЩО ЦЯ КНИЖКA?

Aвтop бaчить пpoблeму cучacнoгo пoкoлiння у фpaгмeнтapнoму знaннi минулoгo, тoму пpoпoнує цiлicну icтopiю cвiту. Вiн oпиcує, як кoнкуpeнцiя, poзвитoк нaуки i мeдицини, мacoвe cпoживaння тa eтикa пpaцi дoпoмoгли Зaxoду poзшиpити бaгaтcтвa, вплив тa влaду. A тaкoж poзмipкoвує, дo чoгo мoжe пpизвecти «зaпoзичeння» зaxiдниx нopм iншими кpaїнaми i чи дoвгo Зaxiд тpимaтимe лiдepcькi пoзицiї у cвiтi.

✔️ ДЛЯ КOГO КНИЖКА?

Для уcix, xтo цiкaвитьcя icтopiєю, пoлiтикoю, eкoнoмiкoю.

Довідка. Ніл Фергюсон - професор історії Гарвардського університету та старший науковий співробітник Оксфордського університету. Письменник, журналіст. Різко негативно ставиться до російської федерації, порівнюючи її з нацистською Німеччиною. Був радником республіканця Джонна Маккейна (найбільшого американського прихильника України). Критикував політикував Барака Обами. в 2000 році був визнаний дним з 100 найбільш впливових людей світу за версією журналу Тайм. Автор праць «Цивілізація», «Еволюція грошей» «Площі та вежі».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити