image
 |  4 1 Червня 2019 | 11:12

Книголюбам Волині: топ-5 книг для полуничного червня

Червень - пора омріяного літа і довгих затишних вечорів. Пора мрій, сподівань та душевного спокою. Казкове надвечір'я у садку разом з улюбленою книгою, додасть вашому відпочинку певного шарму. Тож наше видання підібрало для Вас, улюблені читачі, топ-5 книг з якими Ваш червень буде по особливому цікавим і корисним.

Грем Сімсіон. "Проект «Розі»

Головний герой, від імені якого ведеться розповідь – майже сорокарічний вчений-генетик на ім’я Дон, який має великі проблеми з комунікацією в соціумі. Цей чоловік не навчився жити сучасним життям і не вміє  спілкуватися з жінками. А, що вже говотити про пошуки майбутньої супутниці? Підготовившись до пошуку дружини, він складає детальну анкету, проводить попередні тести й експериментальні опитування, тобто веде серйозний проект в надії віднайти ідеальну партнерку. Звісно, що з його суворими вимогами до претенденток і не завжди тактовною прямотою успіху він не досягає, зате доля посилає йому його повну протилежність – молоду дівчину Розі, яка вміє насолоджуватися життям, не шанує ніяких правил і паралельно намагається розшукати свого батька.

Богдан Коломійчук «Готель “Велика Пруссія”» 

Проста, на перший погляд, справа, яка перетворюється у справжні шпигунські пристрасті, – ось що готує для нас новий роман Богдана Коломійчука. Досвідчений слідчий Адам Вістович вирішує допомогти новачкові у розслідуванні, і нитка доказів веде його далеко за межі рідного Львова. Він мандрує до Пруссії, де стикається з російськими шпигунами та натрапляє на несподіваних союзників – бандитів, чиновників та бізнесменів, які хочуть цим розвідникам протистояти. Несподівано для себе Вістович опиняється у вирі химерних події та знову перетинається з колишньою дружиною.

Еліс Манро “Забагато щастя”

Незважаючи на те, що багато хто вважає жанр, який притаманний творам письменниці Еліс Манро, недостойним “великої літератури”, вона все ж таки зуміла досягнути неабияких результатів. Зокрема, здобути Нобелівську премію. Збірка оповідань “Забагато щастя” — це десять історій, в кожній із яких зображені непередбачувані повороти в житті різних людей та їхнє вміння вживатися зі всім, що стається, а інколи — навіть перевершувати самих себе. 

 Наталія Фіцич "Культ предків. Нетуристичні звичаї України"

Відома журналістка, авторка телевізійних проектів: документального циклу «Відкрита зона» (соціальні, історичні, культурологічні явища та персони), «Майстер-клас» (народні ремесла та майстри), «ПроОбраз» (видатні діячі культури),.Наталка Фіцич цілий рік подорожувала Україною, фіксуючи за допомогою фото- і відеокамери старовинні обряди і традиції різних регіонів нашої країни.  Ця книжка — результат роботи багатьох людей, яким не байдужа спадщина наших предків. 

 Вдовиченко Галина "36 і 6 котів".

36 і 6 котів – саме стільки, не більше й не менше, хвостатих героїв Галини Вдовиченко – оселилося одного дощового вечора в помешканні пані Крепової попри її бажання. Але серце непоступливої господині до котів-безхатьків прихилила киця-сфінкс Баронеса. Ані пані Крепова, ані її племінник Стас навіть уявити собі не могли, чим обернеться вторгнення у їхнє маленьке помешкання 36 дорослих і 6 маленьких котів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити