image
 |  4 26 Листопада 2018 | 23:40

Книгосховище центральної бібліотеки Волині «рятували» 20 пожежників і 4 автомобілі (ФОТО)

26 листопада луцькі рятувальники провели пожежно-тактичні навчання в книгосховищі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки.

За інформацію сайту Управління ДСНС у Волинській області, фахівці служби порятунку відпрацювали дії щодо організації евакуації персоналу об’єкту внаслідок умовної пожежі, організацію та тактику гасіння пожеж в культурно-освітніх закладах і організацію взаємодії при виникненні небезпечних подій із службами об’єкту.

За легендою навчань, черговий охоронець за допомогою системи оповіщення сповістив всім присутнім про пожежу в книгосховищі на 1-му поверсі бібліотеки та одночасно сповістив службу порятунку «101».

За лічені хвилини на місце події прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи та приступили до ліквідації пожежі і евакуації людей. Гасіння пожежі проводилося за допомогою ланок газадимозахисної служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина з Волині потрапила в ДТП на «євробляхах» (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити