image
 |  0 16 Грудня 2018 | 15:21

Кобзон та гумові чоботи: що найчастіше шукали українці в мережі?

Пошуковик Google опублікував найпопулярніші запити українців за 2018 рік.

Що це саме було пише Сегодня.

Найчастіше шукали інформацію про "Чемпіонат світу 2018" - футбольне змагання проходило в Росії без участі України.

Персоною року стала загибла в ДТП актриса Марина Поплавська. Також не менш цікавими для них виявилися Йосип Кобзон, Стівен Хокінг, репер Xxxtention.

Список покупок року очолила іграшка бейблейд. Також тюнери цифрового телебачення Т2, залізничні і авіаквитки, бездротові колонки і навушники, гумові чоботи.

Ще українці цікавилися, чому затримують пенсії, чому м'ясо корови називається яловичиною, і Одесі випав жовтий сніг.

В топі найзатребуванішої інформації був заробіток онлайн, догляд за орхідеєю, фарбування яєць на Великдень і видалення сторінки в соцмережах.

Біткоіни

Вид цифрових грошей, що став неймовірно популярним в 2017-м. Правда, в 2018 році електронна валюта пішла на спад, і зараз коштує $ 3482 / штука (було $ 16,5 тис.).

Кір

Інтерес до хвороби пов'язана зі спалахом кору в 2018-м. МОЗ уже нарахував 47 тис. хворих, в той час як в 2017-му їх було 4,7 тис. Осіб.

Томос

Це церковний указ, який надає церкві автономність. У 2018 році в Україні запущений процес отримання Томосу від Вселенського патріархату і створення єдиної помісної церкви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацбанк випустить банкноту часів УНР

Реінтеграція

Це слово стало популярним в зв'язку з прийнятим в січні цього року законом про реінтеграцію Донбасу. Він передбачає заміну АТО на ОСС та визнання Росію на рівні закону країною-агресором і країною-окупантом.

NFC

Технологія бездротової передачі даних, яку використовують при розрахунку за допомогою PayPass, а також Apple Pay і Google Pay.

Дифтерія

Ця гостра бактерійна інфекція зацікавила українців в основному завдяки тому, що в Україні з початку року зареєстровано цілих 9 випадків зараження, а сама хвороба смертельно небезпечна.

Томбо

Так користувачі називають дівчат з характером бешкетників. Їм притаманні чоловічі риси характеру і поведінки, мальчуковий стиль в одязі і коло інтересів, традиційно вважається не характерним для дам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити