image
 |  0 23 Серпня 2022 | 09:24

Коли б ухвалювали свободівські закони, то і війни не було б, - Фаріон розкритикувала недолугий жест тризуба міністра Ткаченко

Коли б ухвалювали свободівські закони про люстрацію, корупцію, деолігархизацію, демонополізацію, мову і церкву, а також про розрив повних відносин з москвою, то і війни не було б.

"Таку думку висловила на сторінці у facebook країнська мовознавець, педагог, член Політради ВО «Свобода» Ірина Фаріон.

Панство! Це моя відповідь міністру культури Ткаченку з його чудернацьким загинанням пальців, що мали б зімітувати наш Тризуб. Свобода вже це зробила понад 30 років тому. Тільки жодна з влад цього не може доперти. Коли б ухвалювали свободівські закони про люстрацію, корупцію, деолігархизацію, демонополізацію, мову і церкву, а також про розрив повних відносин з москвою, то і війни не було б. А так дурні цю війну самі поетапно заводили в країну, зокрема через Мінські домовленості і поселення ЧФ в Криму. А тепер зателепаний мінкульт взявся в рахітично-пальцевий спосіб герб зображати. То нате Вам. Споглядайте і гордіться. До перемоги. І буде так", - написала пані Ірина.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити