image
 |  4 3 Серпня 2018 | 08:22

Коли угорці окупують частину Закарпаття, українська влада все ще буде «вивчати можливість» розташування там чогось, - політолог Олександр Солонько

Політичний аналітик Олександр Солонько пригадав, що весною влада озвучила плани щодо відновлення військової частини у Береговому, але час пройшов, угорці призначили міністра у справах Закарпаття,  а українська влада лише «розглядають можливість» відновлення військової частини ЗСУ.
Про це Олександр Солонько написав у «Фейсбуці».
«В лютому-березні цього року українська влада озвучила свої плани щодо відновлення військової частини у Береговому. Після того новин про ці наміри майже не надходило. Угорці продовжували гуманітарний наступ на Україну, втручалися в процесу прийняття та імплементації законодавства про освіту, а також блокували співпрацю по лінії Україна-НАТО.
І тим не менш, через місяці після того і коли угорці призначають фактично «міністра Закарпаття» Міноборони публікує заяву, згідно з якою, там все ще «розглядають можливість» відновлення військової частини ЗСУ в Берегові та розташування там батальйону ЗСУ.
Судячи з поведінки відомства (фактично підконтрольне президенту України, а отже це і його позиція), коли угорці окупують частину Закарпатської області, українська влада все ще буде «вивчати можливість» розташування там чогось»,- йдеться у дописі.

Як писало наше видання, Уряд Угорщини вирішив створити посаду уповноваженого міністра, відповідального за розвиток Закарпатської області та програми розвитку дитячих садків Карпатського басейну.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити