image
 |  2 10 Жовтня 2021 | 10:16

Колишній гравець збірної України зізнався, що брав участь у договірних матчах

Колишній гравець збірної України Максим Калініченко зізнався, що брав участі у договірних матчах.

На початку кар'єри ексфутболіст "Дніпра" та "Шахтаря" двічі грав у нечесних іграх.

"Я брав участь у договірних матчах (кажу тільки про ті, які знаю) двічі. Це було на зорі моєї футбольної кар'єри і не було пов'язане з іграми на тоталізаторі – про них тоді ще, слава богу, не знали. Один взагалі не пам'ятаю, а ось другий врізався в пам'ять, як трохи комічний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну заходить похолодання

Нам потрібна була лише перемога, боролися за виживання. І начебто всі все знають, все йде нормально, правда, забити не можемо. І тут гравець суперника метрів з 40 як дав прямо в павутину, воротар лиш очима провів. У всіх легка паніка, йде середина другого тайму. А тут по ходу п'єси з'ясовується, що воротарю суперників теж нічого не сказали, і той тягне все, як востаннє. З горем навпіл один забили, я забив.

Але потрібно ще, а голкіпер прямо задовбав. Вже майже кінець матчу, всі нервують, включно з суддями, а зробити нічого не вдається, все, як на зло, йде через одне місце. Виручив аут поблизу воріт. Захисник, який мене опікав, прямим текстом каже: "Біжи", і відкриває шлях до штрафного майданчика. Я біжу, мені кидають аут, а мій опікун тупо валить мене ззаду. Пенальті. І тут з'ясовується, що ніхто не горить бажанням бити цей пенальті, адже там воротар, який "не знає".

Загалом, забили ми той пенальті. Гіршого настрою після перемоги і забитого гола у мене не було ніколи. Ну і преміальних, природно, ніхто за цю гру не пропонував", – написав Калініченко в Telegram.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити