image
 |  16 19 Листопада 2021 | 11:08

Колишній «регіонал», а зараз «слуга народу» з Ковеля готується отримати Орден Данила Галицького

Ексголові "Молодих регіонів" Ковеля, а нині - очільнику фракції "Слуг народу" у Ковельській райраді Юрію Кондратовичу хочуть вручити військовий Орден Даниила Галицького до Дня місцевого самоврядування.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Юрій Кондратович зараз очолює відділ економічного розвитку та торгівлі Ковельської міськради. До 2014 року він був головою молодіжки Партії регіонів. Тепер він керує фракцією "Слуг народу" у Ковельській райраді і входить до обласного комітету партії. Зараз відбувається збір підписів за те, щоб нагородити чиновника Орденом Данила Галицького.

"Не розумію, за які такі заслуги колишній активіст Партії регіонів має отримати таку нагороду. Орден Данила Галицького - це орден для військових. В крайньому випадку ним нагороджується людина, яка здійснила великий внесок у розбудову України і сумлінне служіння українському народу. Юрій Кондратович має лише кілька років стажу на посадах в органах місцевого самоврядування. Так видається, що основна заслуга Юрія Кондратовича - це його членство у партії "Слуга народу". А питання вручення йому ордену лобіюється з високих кабінетів Волинської ОДА. Чого не зробиш, аби потішити самолюбство людини. Соромно, що в нас так підходять до вручення високих державних нагород", - прокоментував ситуації голова фракції ВО "Свобода" у Ковельській міськраді Валерій Черняков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині через аукціон продають будинок за 10 тисяч доларів (ФОТО)

Питання вручення ордену нинішньому "слузі народу" також викликало хвилю обурення серед учасників російсько-української війни.

Зазначимо, що Орден Данила Галицького — державна нагорода України, призначена для нагородження військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, Державної спеціальної служби транспорту, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, а також державних службовців за значний особистий внесок у розбудову України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити