image
 |  2 31 Січня 2022 | 23:01

Колківські освітяни закуплять бульбу по 10 гривень за кілограм

Колківській освітяни вирішили не економити на купівлі картоплі для потреб закладів освіти і освоїли 49 990 тисяч гривень на купівлю 5 тонн картоплі.

Про це йдеться на сайті «Прозоро».

Відділ освіти Колківської селищної ради Луцького району закупить 5 тонн картоплі по 10 гривень за кілограм.

До слова, середня ринкова ціна на картоплю на Луцьких ринках від 5 до 6 грн за 1 кг. Тоді, як Колківська громада закупить в допорогових закупівлях в однієї громадянки ГРАДИНСЬКОЇ Зої Данилівни на суму 49 990 грн.

Допорогові закупівлі – є прощеною форомою, яка дозволяє здійснювати освоєння бюджетних коштів до 50 тисяч гривень за участі одного учасника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині депутату погодили оренду землі для комерції: мешканці підозрюють корупцію

Отож, громадянка постачатиме освітянам Колківської громади картоплю по 10 грн за 1 кг. Для чого економити? Тоді, як освоїли бюджетні кошти до останньої копійки.

Також звернемо увагу на те, що Градинська Зоя Данилівна є фактично системним постальником товарів для освітян Колківської громади: чаї, олію, гречку, крупи, риба. Громадянка активно бере участь лише у торгах для відділу освіти Колківської селищної ради, де стає переможцем.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити