image
 |  5 31 Травня 2021 | 18:55

Командир «Світязя» зайняв перше місце зі стрільби (ФОТО)

Командир «Світязя» взяв участь у навчаннях з практичних стрільб і зайняв перше місце зі стрільби з пістолета. Практичні стрільби з командирами добробатів відбулися на полігоні у Нових Петрівцях, що на Київщині, за участі заступника Голови Національної поліції України - керівника патрульної поліції Олександра Фацевича.

Про це інформує поліція Волинської області.

Командир роти поліції особливого призначення «Світязь» Олег Булатов також брав участь у стрільбах. За зайняте перше місце зі стрільби з пістолета його нагородили холодною зброєю.

На полігоні командири добробатів отримали також знання правил стрільби з тяжких видів озброєння - кулемета ДШК і ДШКМ, гранатомета АГС-17, ручного протитанкового гранатомета РПГ-7В, а також стрілецької зброї - автомата, пістолета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25-річний волинянин хотів підірвати школу?

Окрім того, учасники також вдосконалювали свою майстерність в метанні бойових гранат РГД-5. Це потрібно бійцям добробутів, адже вони постійно несуть службу на Сході країни та виконують різні бойові завдання. Отримані знання командири передадуть особовому складу на місцях.

Для того, щоб представники профільних підрозділів підвищували професійні знання і навички, відтепер такі практичні навчання зі стрільби з різних видів озброєння проводитимуться постійно.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити