image
 |  2 27 Серпня 2022 | 23:01

Комісія Луцької міськради відмовила "Волиньобленерго"

Земельна комісія Луцької міськради відмовила ПрАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» у наданні згоди на будівництво на двох ділянках в місті.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Так, комісія розглянула два питання: "Про надання згоди на будівництво на вул. Єршова, 4 в м. Луцьку ПрАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» та про надання згоди на будівництво на вул. Львівській, 150 ПрАТ "ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО".

У першому випадку мова йде про згоду на будівництво (реконструкцію) на земельній ділянці по вул. Єршова, 4 площею 3,9691 га, яка надана в користування на умовах оренди. Аналогічна пропозиція міститься у проєкті рішення щодо ділянки на вулиці Львівській, 150, площею 1,6 га.

Депутат Луцької міськради від ВО "Свобода" Андрій Білан зазначив, що у "Волиньобленерго" раніше вже виникали непорозуміння та конфлікти з лучанами, які мешкають за вказаними адресами чи поруч з ними. Підтримка таких проєктів рішень це може створити додаткові підстави для загострення ситуації. Тим більше, що мова йде про будівництво на великих ділянках площею у кілька гектарів.

У підсумку, земельна комісія не підтримала вказані проєкти рішень. Депутати натомість вирішили провести виїзне засідання, поспілкуватися з лучанами і ознайомитись з ситуацією на місці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити