image
 |  7 16 Грудня 2019 | 18:52

Комісія облради пропонує дозволити військовій частині Нацгвардії використовувати символіку Волині

Постійна комісія Волинської облради з питань депутатської діяльності рекомендувала сесії обласної ради надати дозвіл військовій частині 1141 Національної гвардії України на використання елементу символіки області в нарукавному рукаві.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Члени комісії розглянули звернення військової частини 1141 Нацгвардії України від 26 листопада 2019 року щодо надання дозволу на використання елементу символіки області в нарукавному знаку.

У військовій частині з метою формування основ мілітарної культури особового складу розробляється нарукавний знак однострою військовослужбовців.

Читайте також: Депутатська комісія Волинської облради визначила представників складу поліцейських комісій

Тимчасово виконуючий обов’язки командира військової частини 1141 Віктор Бурко просить у депутатів обласної ради дозволити використовувати Герб Волині у нарукавному знаку. У зверненні акцентується, що використання окремих елементів територіальної символіки місцевих громад дозволяється лише з дозволу органів місцевого самоврядування.

Комісія підтримала дане звернення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити