image
 |  7 12 Жовтня 2020 | 23:32

Комісія ТЕБ та НС прийняла рішення щодо канікул та дистанційного навчання

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала школам почати канікули з 15 жовтня, а вишам перейти на дистанційну форму навчання.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні Комісії в понеділок, 12 жовтня, передає прес-служба Кабінету міністрів.

Закладам загальної середньої освіти рекомендовано встановити з 15 до 30 жовтня канікули, в наступний період – можливий перехід на дистанційну та змішану форму навчання з урахуванням епідеміологічної ситуації.

Закладам професійної (професійно-технічної) освіти, професійного перед вищим і вищої освіти рекомендовано перейти з 15 жовтня до 15 листопада на дистанційну форму навчання, а також студентам рекомендовано виїхати з гуртожитків (крім сиріт, осіб, позбавлених батьківського піклування, студентів з тимчасово окупованих територій , «червоних» карантинних зон, іноземних громадян та осіб без громадянства, студентів, які поєднують навчання з роботою).

«Відповідне доповнення до постанови "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641" повинні підготувати Міністерство охорони здоров’я та Міністерство освіти і науки на розгляд Кабінету міністрів», – відзначили в уряді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині продовжує зростати кількість хворих пневмонією

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити