image
 |  0 27 Квітня 2022 | 14:29

Комісія Волиньради розглянула кадрове питання

Підставою для розгляду питання на засіданні постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області стала заява про звільнення за сімейними обставинами директора Волинського медично-виробничого підприємства «Профілактична дезінфекція» Тараса Столярчука.

Про це повідомила заступниця керівника відділу майна обласної ради Анна Кузіна.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року депутати прийняли рішення про реорганізацію цього комунального закладу з причини його не конкурентоспроможності та економічного занепаду.

Як зазначив голова постійної депутатської комісії Ігор Лех, до оголошення конкурсу на зайняття керівної посади або ж до видачі іншого розпорядчого документа повинен бути призначений тимчасово виконувач обов’язки. На цю посаду члени комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області одноголосно схвалили кандидатуру Юрія Вольчука.

Остаточне рішення - за сесією обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  У двох медустановах Волині змінили керівників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити