image
 |  2945 20 Травня 2024 | 12:51

Комісія Волиньради розглянула кадрове питання

Комісія з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму Волинської обласної ради розглянула кадрове питання.

Про це йдеться на сторінці облради, - пише ВолиньUA.

Участь у засіданні постійної комісії з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму також взяли перший заступник голови обласної ради Юрій Поліщук (фракція ВО "Свобода") та фахівці відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області виконавчого апарату.

Йшлося про керівника Волинського регіонального центру з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». З причини завершення 22 травня терміну дії контракту з чинним начальником обласної комунальної установи Віктором Галаном-Влащуком, майновим відділом виконавчого апарату облради рекомендовано увільнити його із займаної посади та перевести у статус тимчасово виконувача обов’язків до призначення очільника «Інваспорту» у передбаченому законодавством порядку.

Враховуючи норму попередження конфлікту інтересів, об’єкт кадрового рішення та одночасно очільник профільної депутатської комісії Віктор Галан-Влащук передав повноваження розгляду цього питання заступниці голови комісії Яні Гончарук. Пропозицію депутати схвалили одноголосно. Принагідно член спортивно-молодіжної комісії Андрій Мельник поцікавився тенденцією щодо термінів призначення керівників обласних комунальних закладів на постійній основі.

Перший заступник голови Юрій Поліщук зазначив, що керівництво Волиньради зацікавлене у якнайшвидшому вирішенні цього питання.

«Цей процес триває постійно і значно активізувався останніх пів року. Відновлено конкурсні процедури, працюють усі галузеві конкурсні комісії. Інша справа, що за період протиковідних карантинних заходів та обмежень, пов’язаних з оголошенням військового стану, таких кадрових питань накопичилося чимало. Але динаміка націлена на те, щоб керівники обласних комунальних закладів якомога менший період перебували у статусі т.в.о.», - запевнив Юрій Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити