image
 |  4 24 Травня 2023 | 08:28

Комісія Волиньради розглянула кадрові питання

У Волинській обласній раді на комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства розглянули кадрові питання.

Про це йдеться на сторінці облради, - пише ВолиньUA.

Як поінформувала начальниця відділу майна виконавчого апарату обласної ради Олена Кузьменко, на ім’я голови надійшла заява від очільника Голобського психоневрологічного інтернату про увільнення його із займаної посади. Микола Пруд аргументував своє рішення суттєвим погіршенням стану здоров’я. Члени комісії рекомендували задовольнити його клопотання і, оскільки штатний розпис інтернату не передбачає посади заступника керівника, до проведення у червні конкурсу виконання обов’язків директора установи покласти на інженера з охорони праці.

Ще одне кадрове рішення стосувалося зміни керівника обласного будинку дитини. Воно частково пов’язане із потребою реорганізації сиротинця в дитячий реабілітаційний центр.

«Чинний керівник установи разом з дітьми більше року перебуває в евакуації. Між тим в дуже стислі терміни потрібно провести великий обсяг і організаційних, і господарських робіт, пов’язаних як з реконструкцією в рамках проєкту ЮНІСЕФ, так і з підготовкою до підписання угоди з НСЗУ», - обґрунтував необхідність прийняття кадрових змін начальник обласного управління охорони здоров’я Юрій Легкодух.

Рекомендації комісії: увільнити Віктора Максимюка від виконання обов`язків директора КП «Волинський обласний будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки»; виконання обов`язків керівника дитбудинку, до призначення його в установленому законом порядку, покласти на заступника директора з адміністративно-господарської роботи Руслана Юлдашева.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реконструцію фонтану перед Волинською облрадою відклали через війну

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити