image
 |  2 10 Серпня 2022 | 17:44

Комісія Волиньради розглянула майнові питання

Члени постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області розглянули низку проєктів рішень, які будуть винесені на розгляд найближчої сесії обласної ради.

Про це інформує Волинська обласна рада.

Так, депутати рекомендували сесії схвалити проєкт рішення щодо передачі в межах спільної власності з балансу комунального підприємства «Інформаційно-аналітичний центр “Волиньенергософтˮ» на баланс КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» частини приміщення площею 105,3 кв. м, за адресою: проспект Відродження, 30-в у м. Луцьку, де розташована котельня, а також надати у постійне користування відповідну земельну ділянку площею 0,0658 га.

Окрім того, члени профільної комісії рекомендували сесії підтримати проєкти рішень обласної ради «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та надання її у постійне користування Волинському краєзнавчому музею для обслуговування будівель культурно-просвітницьких закладів по вулиці Ярощука, 5 у Луцьку (музей Волинської ікони) та на вулиці Шопена, 20 - головний корпус Волинського краєзнавчого музею.

Депутати також одноголосно рекомендували сесії схвалити проєкт рішення «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки у с. Грем’яче на вул. Грушевського, 100». Йдеться про поділ земельної ділянки для організації видобутку мінеральної води у санаторії матері і дитини «Пролісок».

Також профільною комісією рекомендовано підтримати передачу з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області цілісного майнового комплексу Старовижівського професійного ліцею та створення спільної комісії з його приймання-передачі.

Депутати також рекомендували сесії схвалити затвердження техніко-економічного обґрунтування передачі з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області цілісного майнового комплексу Державного вищого навчального закладу «Нововолинський електромеханічний коледж».

Загалом на розгляд сесії виноситиметься близько двох десятків майнових питань, які розглянула та погодила профільна комісія.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити