image
 |  2 19 Квітня 2021 | 17:33

Комісія Волиньради визнала незадовільною роботу чиновника ОДА

Комісія з питань законності у Волинській обласній раді рекомендувала визнати незадовільною роботу керівника управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Дмитришина Ігора Ярославовича.

Про це стало відомо сьогодні, 19 квітня, під час засідання комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією під головуванням Анатолія Вітіва (фракція ВО «Свобода»).

Зокрема, комісія підтримала проєкт рішення за підписом двох голів фракції "За майбутнє" та "Сила і честь" Ігора Леха і Романа Карпюка та заступника голови фракції ВО "Свобода" Олександра Пирожика щодо звіту начальника управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Дмитришина І.Я. про виконання у 2017-2020 роках Обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2023 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковельська мерія провела декілька аукціонів посеред ночі

А також на засіданні комісії було прийнято рішення рекомендувати голові облдержадміністрації Юрію Погуляйку розглянути питання щодо відповідності займаній посаді Ігора Дмитришина.

Отже, відповідна комісія рекомендувала визнати роботу керівника управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА незадовільною, а остаточне рішення з приводу цього питання прийматимуть на сесії обласної ради всі обранці громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити