image
 |  2 8 Вересня 2022 | 12:51

Комісія Волинської облради підтримала звернення щодо недопущення приватизації "Волиньторфу"

Комісія Волинської облради підтримала звернення до Кабміну щодо недопущення приватизації "Волиньторфу".

Про це йшла мова під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань промисловості, яку очолює Сергій Кудрявцев (ВО "Свобода").

Члени комісії розглянули звернення Маневицької селищної ради до уряду про виключення державного підприємства "Волиньторф" з переліку об'єктів малої приватизації та передачі його в управління Міністерства енергетики України.

Державне підприємство "Волиньторф" - найпотужніше підприємство галузі. Зараз торф'яними брикетами опалюється понад 64% закладів бюджетної і комунальної сфери. Але тепер підприємство активно готують до продажу. При чому, війна зовсім не заважає це робити.

У зверненні також наголошується, що ДП "Волиньторф" за 6 місяців сплатило 22 млн гривень податків і зборів. Понад 10 років воно залишається прибутковим. Тому депутати обласної ради вважають, що це підприємство має залишитися у державній власності для його стабільної роботи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити