image
 |  135 4 Липня 2024 | 19:53

Компанія ACEMAGIC презентувала ноутбук із двома дисплеями

Компанія ACEMAGIC, яка здебільшого відома виробництвом різноманітних мінікомп’ютерів, представила ноутбук ACEMAGIC X1, головною особливістю якого є два екрани.

Про це пише Межа, повідомляє  "ВолиньUA". 

Ноутбук має два 14-дюймові FHD дисплеї. Один виконаний у звичному для ноутбуків форматі, а додатковий прикріплений збоку на петлі, яка повертається на 360 градусів.

Така система має кілька застосувань. Насамперед це додатковий дисплей для ноутбука, однак можливість повернути додатковий екран повністю назад також дозволяє використовувати ноутбук як планшет.

Крім того, можливість відхилити додатковий дисплей повністю назад та залишити ноутбук у відкритому стані дозволяє проводити презентації, показувати відео чи навіть грати в ігри. Загалом застосувань для такої системи можна придумати чимало.

Компанія поки не вдавалася у технічні подробиці, однак дещо все ж повідомила. ACEMAGIC X1 отримає 10-ядерний, 12-потоковий процесор Intel Core i7-1255U, 16 ГБ двоканальної оперативної пам’яті DDR4 та 1 ТБ сховища PCle 3.0.

На гранях ноутбук отримає один порт Type-C для зарядки, ще один Type-C зі швидкістю 5 Гбіт/c, який також працюватиме як дисплей порт, один USB 3.0, також зі швидкістю 5 Гбіт/c, та HDMI 2.0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вночі Київ масовано атакували дронами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити