image
 |  0 10 Квітня 2021 | 09:11

Кому віддають мисливські угіддя в Головненській громаді

Головненська селищна рада надасть мисливіські угіддя на 15 років Любомльській районній організації УТМР.

Головненська селищна рада планує надати Любомльській районній організації УТМР терміном на 15 років у користування мисливських угідь для ведення мисливського господарства, які розташовані в адміністративних межах Головненської селищної ради, без вилучення у власників та землекористувачів.

У проєкті рішення не згадується про те, яка вартість оренди угідь для УТМР чи яку суму в рік ця організація сплачуватиме до місцевого бюджету громади.

Наступним проєктом рішення є надання дозволу Любомльській районній організації Українського товариства мисливців і рибалок на охорону та утримання водойм терміном на 5 років. Також про вартість оренди і надходження коштів з діяльності УТМР до бюджету громади – не вказано в документах.

Натомість рада планує наділити такими повноваженнями Любомльську районну організацію Українського товариства мисливців і рибалок:

- здійснення заходів щодо збереження та збільшення чисельності риби та інших водних живих ресурсів, підвищення продуктивності наданих в охорону та утримання водних об'єктів на території Головненської селищної ради;

- організація громадського контролю за дотриманням правил риболовлі;

- здійснення заходів щодо попередження порушень правил риболовлі та сприяння боротьбі з браконьєрством;

- сприяння впровадження ведення риболовного спорту.

Рішення прийматимуть депутати Головненської громади та її голова Микола Давидюк на сесії, яка відбудеться 13 квітня 2021 року.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити