image
 |  2 21 Лютого 2021 | 18:09

Кому за роботу готові платити 100 тисяч

100 тис. грн заробітної плати пропонують виконавчим директорам, менеджерам, авіатехнікам та стоматологам.

Підбірку вакансій підготували аналітики robota.ua.

Лікар-стоматолог у "Перший Одеський Приватний Стоматологічний Центр"

Стоматологічна клініка відкриває вакансію. Вимоги до кандидатів: вища медична освіта, наявність спеціалізації за напрямом; досвід роботи стоматологом понад 2 роки; володіння сучасними методиками лікування; комплексне мислення, акуратність, дисциплінованість, грамотна мова, дотримання стандартів сервісу клініки; прагнення розвиватися, пізнавати нові сучасні технології, методики лікування; вміння працювати в команді однодумців та у тісній взаємодії з профільними фахівцями.

Авіатехнік в "Українські вертольоти" (Київ)

Авіакомпанія запрошує на роботу спеціаліста. Серед вимог до кандидатів: середня технічна освіта; 2 роки практичного досвіду технічного обслуговування (переважно вертольота Мі-8МТВ); свідоцтво персоналу з ТО Part-66; готовність до відряджень. На майбутнього працівника очікує робота у миротворчих і гуманітарних місіях в різних країнах світу.

Виконавчий директор (Харків)

Торгово-виробнича компанія запрошує в команду спеціаліста. Головні компетенції: вища освіта (менеджмент, економіка, фінанси, управління персоналом); досвід на керівній посаді від 5 років; знання законів, що регламентують підприємницьку діяльність; розуміння фінансово-економічних принципів діяльності підприємства; уміння здійснювати стратегічне планування, бюджетування, знати роботу системи продажів дистриб'ютора.

Фінансовий аналітик (зі знанням німецької) в Upscale (Київ)

Міжнародна продуктова IT-компанія у сфері фінансових технологій шукає фахівця. Необхідні навички: розмовна німецька мова; вміння працювати як самостійно, так і в команді; комунікабельність; спрямованість на результат; досвід роботи на даній посаді буде плюсом.

Менеджер ЗЕД (Київ)

Компанія, яка займається продажем продуктів олійно-екстракційних виробників на міжнародному ринку, шукає фахівця у команду. Розглядають працівників лише із навичками продажу олійно-екстракційних продуктів (олія соняшникова, соєва, макуха, шрот); які мають напрацьованих клієнтів та досвід роботи на міжнародному ринку.

Retention-менеджер у Star Hubgroup (Київ)

Консалтингова компанія відкриває вакансію. Вимоги: досвід роботи на посаді Retention; вміння спілкуватися з клієнтами з різними фінансовими можливостями; вільно та грамотно володіти російською мовою; вміння переконати клієнта.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити