image
 |  4 30 Березня 2022 | 22:31

Комунальне підприємство Луцька поскаржилося на автохамів (ФОТО)

24 березня до департаменту муніципальної варти надійшло звернення від ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», щодо систематичної неможливості вивозу сміття за адресою: м. Луцьк, вул. Архітектора Метельницького, 4-6.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Проблема полягає в тому, що через приватні автомобілі, які постійно припарковані у проїздах з порушенням ПДР, сміттєвоз не може доїхати до сміттєвого контейнера та вивезти сміття. В свою чергу це призводить до переповнення контейнера сміттям та антисанітарії.

Замість запланованих 4 разів на тиждень, сміття вивозилось 1 раз на тиждень або взагалі не вивозилось. Сміттєвоз, для того, щоб вивезти сміття, був змушений заїжджати у вказаний двір по декілька разів на день, що призводило до зрушень в графіку та додаткових витрат на пальне.

28.03.2022 ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» повторно звернувся до департаменту. Тому, інспектором з паркування було обстежено двір на вул. Архітектора Метельницького, 4-6 та винесено повідомлення на 7 автомобілів, які були припарковані з порушенням ПДР.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити