image
 |  0 13 Серпня 2019 | 13:16

Конфлікт із звільненням луцького тренера з плавання роздули на всю Україну

Конфлікт щодо звільнення відомого луцького тренера з плавання Володимира Самчука став відомий на всю Україну.

Про це під час оперативної наради заявив виконувач обов'язки Луцького міського голови Григорій Пустовіт.  

Як розповів виконувач обов'язки директора Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Луцької міської ради» Володимир Озимко, тренер Володимир Самчук був звільнений у зв'язку з невиходом на роботу.

"Він перед 8 липня подав заяву, що збирається проводити навчально-тренувальні процеси з двома вихованцями на базі басейну "Спортлайф". Один з цих вихованців, Максим Ткачук, їде на чемпіонат світу серед юніорів. Але разом з цією заявою він не надав графік індивідуальної підготовки спортсмена. Відповідно йому графік не погодили та рекомендували займатися на базі басейну спортшколи. Але в той час там спустили воду. На мою думку, людина свідомо шукала конфлікту", - зазначив Володимир Озимко.

"Це - недопрацювання керівника і тренера. Чомусь за цим конфліктом ніхто не бачить дитину. Все вирішили тренерські амбіції. Ви роздули конфлікт на всю Україну", - заявив Григорій Пустовіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затори на перехресті біля «Променя» у Луцьку скоро зникнуть

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити