image
 |  4 20 Червня 2023 | 20:13

Конкурсна комісія визначилася з переможцем на посаду санаторію «Лісова пісня»

Відбувся конкурс з відбору кандидата на зайняття вакансії керівника обласної комунальної установи санаторію «Лісова пісня».

Про це повідомляє Волинська обласна рада.

Голова конкурсної комісії, заступник очільника обласної ради – Григорій Пустовіт повідомив, що на конкурс було подано заяву лише одним претендентом – нинішньою виконувачкою обов’язки директора оздоровниці Русланою Дибель, яку й було допущено до участі в конкурсі. Відтак, саме із нею члени комісії провели співбесіду та заслухали бачення кандидатки стратегії розвитку санаторію.

Руслана Дибель окреслила основні перспективи, а також проаналізувала проблемні питання. Вона зауважила, що упродовж 6 років її керівництва санаторій завжди був прибутковим, вкладались мільйонні суми у його розбудову та розвиток, однак матеріально-технічна база оздоровниці, якій уже пів століття потребує значно більших капіталовкладень.

«Воєнні реалії диктують свої умови «виживання» на ринку санаторно-курортних послуг. Заповнити заклад стовідсотково за рахунок комерційних путівок зараз нереально. До всього додається сезонність роботи установи. Тому моє основне завдання на сьогодні - це пошук шляхів утримання санаторію «на плаву» та збереження трудового колективу», - зауважила вона.

У перспективі для стабільного і динамічного розвитку санаторію «Лісова пісня» Руслана Дибель окреслила комплекс заходів: підписання договорів з НСЗУ на оплату послуг з фізичної та медичної реабілітації та урології; відкриття відділення для реабілітації дітей з інвалідністю; реалізація інвестиційного проєкту «Оздоровлення та відпочинок для сімей (з дітьми) загиблих учасників бойових дій 2014-2023, сімей з дітьми з числа ВПО, жінок, які перебували в полоні»; енергоощадна модернізація; добудова спортивно-оздоровчого комплексу; участь санаторію в міжнародних проєктах і грантах.

Члени конкурсної комісії одноголосно підтримали кандидатуру Руслани Дибель та відзначили її господарський і фаховий підхід до перспектив розвитку оздоровниці.

«Вона справжній оптиміст, ніколи не опускає рук, а шукає шляхи вирішення проблем, вивчає різні варіанти, аби отримати позитивний результат. Її дипломатичні здібності беззаперечні. В умовах нинішніх викликів керувати санаторієм - це важка ноша, але це бюджетоутворююче підприємство для громади та потужна оздоровниця і принада нашого краю. Я переконаний, що Руслана Дибель досягне поставленої мети. Обласна рада як засновник зі свого боку буде сприяти, щоб санаторій жив та розвивався»,- наголосив Григорій Пустовіт.

Кандидатуру Руслани Дибель має погодити профільна постійна депутатська комісія, остаточне ж рішення ухвалить сесія обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрили подробиці нічних ударів по Львову

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити